F.U. Jönköpings kommun

2008-12-17 @ 18:31:35

Det är en välsignelse och en förbannelse att bo i stan.

De positiva aspekterna är väl ganska uppenbara. Nära till allt, vilket är underbart. Jag kan inte tänka mig hur det skulle vara att bo på vischan, typ i Månsarp eller i Habo. Men hur grönt (host) gräset än kan verka här strax intill Juneporten så finns det faktiskt mindre underbara saker också. På många människor finns det väldigt få parkeringsplatser. Och har man ingen fast parkeringsplats är man dömd till ett liv i fattigdom och stress.

Från och med den första januari ska det höjas till 200 kronor i månaden från 120 för att få ställa sin bil på de allmänna p-platserna. Det är väl inte alls farligt, tänker kanske du, det är ju till och med billigt! Kan man tycka, men på det läggs också att man måste flytta runt bilen en gång i timmen från nästa år, till skillnad från varannan timma nu. En gång i timmen. EN GÅNG I TIMMEN! Det är ju sjukt! Och p-lisorna är som gamar, framme direkt för att böta, vilket i och för sig är deras jobb.


Ibland undrar man vad de där gubbarna och tanterna som jobbar på Jönköpings kommun tänker med. Eller rättare sagt, fråga är nog snarare, huruvida de tänker alls.


   <  F.U.
Kommentera här!
Postat av: Modern

Vi måste flytta. NU!

2008-12-17 @ 23:10:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0