Pingspecial

2008-07-23 @ 10:02:08

Inte för att det här är mitt expertområde, men genom att hjälpa någon annan stackars sate där ute så får jag känslan av något varmt och vått mot hjärtat... Okej, det kanske inte är positivt, förresten. Hmm. Shit the same, det är säkert ingen fara.

Full fart! Kanonkul!

Varför Pinga?

För att fler ska hitta till din blogg. Kanske känns meningslöst med massor av obetydliga pingsidor, men ju fler som länkar till din blogg desto bättre, eftersom stora sökmotorer som Google pays attention.

Pinga manuellt
På sidor som:

Bloggportalen
Nyligen
Twingly

kan man bli medlem. Efter varje nyskrivet inlägg loggar man in på respektive sida och trycker på "Ping". Nyligen.se är också en sida av flera (bloggkartan, knuff...) skapad av samma person som "hänger ihop". Genom att pinga på Nyligen uppdateras du även på de andra.


Ful liten ikon
På sidor som:

Favoritlistan
Blogglista
Listad
Blogtoplist
Commo

kan man bli medlem. På sidan får man en liten kod att klistra in i sina kodmallar, på valfri plats. Då dyker där upp en ful, liten ikon som gör reklam för deras sidor, och ser till att bloggen pingas. Se i min meny. Med dessa behöver man alltså inte göra något manuellt, bara stå ut med att dra ner bloggens redan skamfilade utseende ytterliggare några snäpp.

Kommentera här!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0