bye bye bloggvärlden

Äsch, nu tar vi och struntar i det här. De e inge kul. Jag är bara sjuk hela tiden. Eller plugger eller jobbar. Och DET är inte rättvist mot mina kära läsare!

Jag behöver semester. Låång semester. Låångt bort. Förslag, någon?

Alltså. Jag har varit en del av bloggvärlden i 4 år. Det här har varit trevligt, men nog så. Hejdå.

...until we meet again.

En redig söndagsmiddag (bää)Bää bää
Ät mig
Jag är mör och saftig och passar bra till potatis
Mitt kött är mjukt och mina ben hårda
Bää
Mitt skinn är knaprigt
Ät mig
Bää bää

Nej, jag är inte hög. Jag bara funderar på om man kan dö av huvudvärk.

Dagens Soundtrack

Nada Surf - Bacardi


På lika villkor?

Blä för ont i huvudet. Idag skulle jag ha städat och pluggat. Istället har jag spelat ishockeyspel med Ivar. Jag vann. Nu kanske ni tycker det är nedrigt att spela ut en snart-4-åring, men spelet är så gammalt och trasigt. Min anfallsspelare gled hela tiden ner genom isen och en av mina backar hade bara ett ben. Plus att jag inte har några linser. Så det jämnades nog ut en del.

Och okej då. Jag är väl inte alltid en snäll storasyster, hehe...


U go gubbenJag tycker inte om blicken han har, där han håller i kaninen. Blicken, som om han precis ska... ja, göra något med det stackars gigantiska djuret. Eller också är det bara gubben som är liten. En peddodvärg som är in to tidelag med kaniner. Jag vet inte vad jag ska hoppas på. Liten gubbe eller stor kanin?  I vilket fall är det läskigt.
 

FörlustJag vet inte vad det är men nånting säger mig att vi inte kommer vinna aktietävlingen, Ellen.

Min mamma bor här (3)Uppe till vänster: En konstig liten rund tavla med motiv från Jönköping.
Nere till vänster: En konstig liten rund tavla med motiv från Karlshamn.
Höger: En... Jag vet inte hur jag ska beskriva det. Ja, ni ser ju själva. Försök beskriva det, högt med ord, så hör ni hur knäppt det låter.

Vi delar inte samma smak, helt enkelt.

Life's a-playing

Hoppsan hejsan, vad tiden går fort när man har "roligt". Ni blir kanske glada över att veta att jag har ett liv utöver bloggen, även om detta liv främst består av plugg, plugg och plugg. Och så lite plugg. Därav det "roliga". Men nu är jag inte depTrimerad i alla fall. Det är ju fredag för fasiken! Solen skiner (not), fåglarna kvittrar (not), mina läppar är inte snustorra (jo) och himlen är blå (njaae, grå).

Alltså: Livet Leker!

Livet kör med sin lilla blåa leksaksbil uppför bordskanten, runt blomkrukan och blockljusen. Brum, brum, säger Livet. Brum, brum. Livet tar upp en docka från golvet. Lyfter upp henne i det majsgula håret och låter hennes pinnsmala ben dingla över bilen. "Hajjå, biljjen. Va jöjj du biljen?"

- Och nu tog jag det, ännu en gång, lite för långt. Fasiken. Måste lära mig att sluta i tid.

Linnea, you psycho bitch.

RSS 2.0