lilla, gröna häxan tittar kanske fram


Nu så bär det av, inatt minnsann. Jag och Ellen sticker till Grekland och schteker i några veckor! Jomen. Ni får ju ha det så bra här hemma i... Sverige. Där isbjörnarna dansar på gatorna.

Åjo, vänta ni bara.årliga supertorkan

I takt med att vädret hettar till lägrar sig den årliga nyhetstorkan som ett varmt, kvävande täcke över det avlånga landet.
För att ge några ytterst underhållande exempel:Dramat bland barnfamiljerna på High Chaparall"- Jag såg barn som blödde, minst två-tre barn var ledsna och grät.... - Det är inte vad man tror ska hända när man kommer hit. Det var ren tur att ingen bröt en arm, säger Mats Hermansson."

Hua. Otur menar han. Att det inte blev en riktig nyhet.
Här räddar Danny en 11-årig flicka"Den elva-åriga flickan pressades fast bakom staketen. Då grep flickidolen Danny in: - Hon skulle inte ha kommit upp annars. Hon var så liten, säger han. "

Snacka om att småflickorna kommer pressa sig mot staketen nu, på alla EMDs konserter.
Och så "kuppen" som redan blivit en modern klassiker:

Tittarstorm efter mustach i Rapport"- När jag rakade mig innan jag skulle återvända till jobbet behöll jag mustaschen. Min fru sa att jag såg snygg ut i den, säger Rikard Palm till aftonbladet.se ...

- Efter sändningen gick telefonerna varma. De var upprörda. Det är så jävla mysko att folk kan reagera så på en mustasch, säger Rikard Palm. "


Ha. Ha.
(Klicka på bilderna för att följa länken)

 


Nu är Pride-veckan snart slutAlla barnen är normala förutom Susanne, som är en man.


Ja, jag skrämmer mig själv ibland


Och det råder ingen större tvekan om varför.

så de så va

Självklart låter jag mig inte slås ner av det där jag skrev om tidigare. Slå dig ner och känn dig nerslagen. Nej, nu sitter jag ju här och har det gott. Friskt humör! I cirka 10 sekunder framåt. Nu måste jag städa köket och mitt rum innan mamma c/o kommer hem igen. Och sedan ska jag duscha. Schnyggbror fyller år idag, 10 år! Och vill pappa c/o ha med en person med superäckligt hår?

Nä, just det! Trodde inte det heller!
Hah!

Ikväll har jag en het date. Eller gruppdate, rättare sagt. Med min soffa, TVn, godis, mjukisbrallor och Alexander den Store. Räknar med att slockna tidigt. Så den som hoppades på en snygg header inom de närmsta timmarna kan sluta hoppas och ge upp. Men sluta inte hoppa. Det finns säkert någon lämplig klippa i närheten att kasta sig ifrån. En härlig, hederlig ättestupa. Swing it, magistern


jobbansökan le fatale (nej, jag kan inte franska)


Idag vad sista dagen utav 5 underbara veckor på Saab. Och nu var det byebye. Men självklart kan jag inte vara utan pengar, så samma dag som jag slutar på ett jobb går jag runt och letar efter ett nytt. What can a girl do?
Och här kommer det. Det ultimata expemplet på:


Äcklig och svettig efter en lång, stekhet dag begav jag mig till en matbutik för att lämna in mitt cv. Vilken affär det var behöver jag inte nämna... bara att de haft vissa problem med den där förbanna köttfärsen. Eftersom det var så varmt ute blev min hals jättetorr. Det var knappt jag fick fram vad jag ville, och det lät übermesigt, typ stammande. På väg mot utgången välte jag ner tre kartonger. Precis utanför, jag såg att de som jobbade tittade ut på mig när jag gick, blåste min lilla, svarta vippkjol upp och showade upp hela härligheten. Relativt nöjd ändå, eftersom det inte gick alltför dåligt (jämfört med hur det brukar gå), promenerade jag vidare lite glatt med händerna tryckta mot kjolen, då jag upptäckte något fantastiskt underbart. Jag lämnade in fel jobbansökan.

Stora Gissningsleken vol.1

Nu så, mina damer och herrar. Hålli hatten:


Ge mig en, EN, anledning till att det läcker jättemycket vatten från en buss tak ner på flera säten.

Och nej, det har inte regnat på länge.
Varning för att åka med 1:an idag!


Att hearta är bra för hjärtat, sa min nalle


Det finns två saker som andra kanske inte tänker så mycket på men som jag verkligen HATAR:


1. Särskrivningar

Det är min upp fattning och in ställning att folk som sär skriver fel aktigt bör upp söka närmaste sjuk hus.


2. Folk som snyter sig offentligt

eller gör andra äckliga saker/läskiga ljud. Jag klarar inte av det. Jag gör inte det. En gång skulle jag åka buss från Gräshagen till A6 och precis heela vägen satt det en man bakom mig och smaskade. Inte lite tyst heller, utan riktigt, stora, spottiga tuggor. Blaaaeeuhhueee.

Och snyter sig gör man på toaletten om man är så illa tvungen. Inte bland folk. Inte i närheten av mig. Jag vill helst inte se något slem eller kroppsvätskor överhuvudtaget när jag går ut. Tvinga mig inte att skada nån.

När man bara är sådär jättesnygg så att alla bara svimmar


Var på väg till bussen som skulle ta mig tillbaka till jobbet efter lunchen, alldeles nyss. Märkte att folk tittade lite extra på mig. Särskilt tre killar som nästan vred av sina huvuden. Gott, tänkte jag, då är jag kanske lite snyggare än vanligt idag. Kul.

Sedan gick jag på bussen. Busschauffören synade mig och log. Och jag såg mig i spegeln. Jag hade en stor svart fläck på kinden.


Och när fläcken var lite elegant borttagen (det mesta i alla fall) och jag var bekvämt placerad i en skön jlt-stol, satt jag och gjorde just ingenting. Formulerade det här inlägget. Då tvärbromsade bussen helt JÄTTEPLÖTSLIGT med ett ryck, och 10 skröpliga små tanter flög 5 meter fram. Kassar, väskor, blommor yrde och barn skrek i panik. En idiotcyklist hade svängt ut framför bussen och var ca 15 cm från döden.

En hårsmån.
Och idag gillar jag siffror.


Jag googlade på "snygg" och fick upp den här.
Jaaaaa.... Alla har vi ju olika smak.
Och ibland är smaken som baken kan vara om man har otur: Riktigt jävla äcklig.

Pingspecial

Inte för att det här är mitt expertområde, men genom att hjälpa någon annan stackars sate där ute så får jag känslan av något varmt och vått mot hjärtat... Okej, det kanske inte är positivt, förresten. Hmm. Shit the same, det är säkert ingen fara.

Full fart! Kanonkul!

Varför Pinga?

För att fler ska hitta till din blogg. Kanske känns meningslöst med massor av obetydliga pingsidor, men ju fler som länkar till din blogg desto bättre, eftersom stora sökmotorer som Google pays attention.

Pinga manuellt
På sidor som:

Bloggportalen
Nyligen
Twingly

kan man bli medlem. Efter varje nyskrivet inlägg loggar man in på respektive sida och trycker på "Ping". Nyligen.se är också en sida av flera (bloggkartan, knuff...) skapad av samma person som "hänger ihop". Genom att pinga på Nyligen uppdateras du även på de andra.


Ful liten ikon
På sidor som:

Favoritlistan
Blogglista
Listad
Blogtoplist
Commo

kan man bli medlem. På sidan får man en liten kod att klistra in i sina kodmallar, på valfri plats. Då dyker där upp en ful, liten ikon som gör reklam för deras sidor, och ser till att bloggen pingas. Se i min meny. Med dessa behöver man alltså inte göra något manuellt, bara stå ut med att dra ner bloggens redan skamfilade utseende ytterliggare några snäpp.


no worries

Designen, jag vet...
Förstår mig inte riktigt på det här. Gjorde halvklart en ny edsign för några dagar sen, och hemma såg allt ut som det skulle. På jobbet  har den fortfarande inte ändrats (?!). Eller jo, den gamla headern har försvunnit, så jag antar att det går framåt.

Saaaaakta men SÄKERT.
But why? (help)


Såhär borde den se ut:

Gör den det?

To pinga, or not to pinga

Svårt att hitta rätt i Bloggdjungeln? Pinga eller inte pinga?
Återkommer med en lista senare.


Dvs, en liten guide för den som skulle vilja fråga men inte vill bli bestraffad. Idag är jag snäll.
Jag har placerat min blogg i Jönköping på bloggkartan.se.

Dagens citat:


Gör inte idag, det du kan skjuta upp till i morgon.


linnea talar ut: jag var besatt

Det trevliga dramat för hela familjen:
The Exorcism of Emily Rose
I lördags var jag i Götet och blev besatt. Utav Köpdjävulen.

På Monki var det som om jag vaknade upp. Då stod jag redan framför kassan och höll en tröja i handen. "Jaha", tänkte jag, "lika bra att ta upp plånboken ur väskan då". Bara för att upptäcka att jag redan hade den framme i handen.

Duktig demon.
Duktiga demonen hade tydligen också väldigt bra sinne för shopping, och för snygga saker. Dock för åtskilliga hundralappar.


Panikattack!!!

Kliar mig hysteriskt på huvudet samtidigt som jag:

1. Gurglar fram ett jätterap utav grönt te.

2. Flaxar med armarna tills man hör benen knaka, och fortsätter då att flaxa ännu snabbare.

3. Snurrar på kontorsstolen genom hela korridoren på våning 3.

4. Ger ifrån mig lustiga små ljud, ganska lika de lockrop Rödhandade Tamariner som lever runt Amasonas använder sig av under parningssäsongen.

5. Snurrar in mig på stolen in i hissen, trycker på knappen till översta våningen, snurrar fram till ett fönster, svingar mig ut, slänger upp stolen på ryggen, klättrar upp längs väggen upp till taket, mina naglar går av, snurrar runt uppe på taket med de särgade armarna utsträckta. Runt. Runt. Runt.


6. Imploderar.


Vad har hänt med min bild på Google??

Innan var ett av mina största nöjen att googla mig själv. Haha, det är sant, den som aldrig provat borde testa. Inte för att det kommer upp särskilt mycket intressant på mig, typ blogg, Stay Friends och något protokoll från Lokala Styrelsens möten i 9:an.
Men.

Googlade man bildsök på mitt namn kom det faktiskt upp en bild på mig, något jag var mycket nöjd över. VAR, fram tills alldeles nyss! Nu är den nämligen spårlöst försvunnen!

Nooooooooooooo....
Pic, where aaare yooouu...?


   < ----- kort lycka.


Is this Punk´d?

Sitter här på jobbet och gör typ ingenting. Leker lite med färger till hemsidan jag gör.
Sega Emma och jag tänkte gå och se på Sex and the City imorgon. Sega eftersom vi typ är en månad efter alla andra, haha, men vad gör man? Seg är jag ju. Seeeeeeeeeg som en hel påse sega råttor tillsammans.

Gick nyss in på SF för att kolla med tider, priser och sånt där. WHAT?! Sex and the City går bara en gång imorgon, fredag: 18.00! Och i salong 7.

"IS THIS PUNK´D? WHERE IS ASHTON?"
Ack, Jönköpings utbud är underbart. Fyfan vad bra det är här.
Fuck Storstan.

Olycka på Liseberg


EXAKT EXAKT VARFÖR JAG INTE ÅKER KARUSELLER! EXAKT FFS! KANSKE FOLK FATTAR NU?!


19 skadade varav 3 allvarligt. Folk försökte hålla sig fast men flög ut ur Rainbow och låg blödande på marken.
Oh my God.
FATTA! Det kan hända VEM som helst, NÄR som helst.

IN YA FACE !
LÄS MER HÄR


Var sitter du i klassrummet?

Nu har halva sommarlovet gått. Japp, det ÄR sant!
Den 20 augusti blir det till att bänka sig igen, för en ny, rolig, stimulerande, intressant och alldeles, alldeles underbar termin! Eller?

Nja...Vad du kanske inte tänkte på, att var du sitter i klassrummet avgör vem du är.
Haha. Se bilden och avgör själv:
Var sitter du i klassrummet? 


Roligt
Jaha så är alla sura på mig.

Dålig uppdatering, jag vet, men hallå, den förlorade sonen liksom. Ni är väl glada för att jag är tillbaka, eller hur..!?
Jag beundrar folk som orkar vara roliga hela tiden. Jag menar, jag är en ganska tråkig människa egentligen, som spelar apa och lyckas få till ett skämt ibland. Oftast bara gör jag bara bort mig, men eftersom jag faktiskt är kul cirka  0,5 % av gångerna vågar jag fortsätta. 

Och tur är väl det?

Men orka ha som jobb att vara rolig hela tiden? Du har en dålig dag, kanske svärmor kom och körde över din lilltå med gräsklipparen. Och ändå måste du låtsas att du inte har ont, och att du är såå rolig.

Roligroligrolig.

Vad fan är humor egentligen då?
Ja, jag vet vad jag har påstått. Att man måste kunna skämta om precis allting. Att det är just det att människor sätter tabun över saker, som gör det så roligt att bryta dem.
Dvs, så länge ingen driver om mig.Roligt är också att min lillebror skulle ut på en jätterolig fisketur med sin farfar. I flera timmar, hela dan, och en dyr sådan var det också. Typ, nu Albin ska vi ha det jättejätteJÄTTEROLIGT, du som älskar att fiska!

Och tror ni inte han lyckas bli jättesjösjuk?

Haha.
Det är humor.

fisgris


Dagens Gris:

Jag är nu närmre min 18-årsdag än min 17-årsdag! Hurra för mig!
   Dagens Fis:

Resterande familj kommer hem vilken sekund som helst.
Efter såpass lång frihet känns detta rent outhärdligt.
Blä.

superstort, stort som min lilltånagelBara för att det är synd om mig för att jag ska jobba imorgon så tänker jag delge er min absoluta favoritlåt!

Haha.

That came out wrong.
Bara för att det är synd om mig för att jag ska jobba imorgon så tänker jag lyssna på min absoluta favoritlåt, för att muntra upp mig själv. Att ni också får möjlighet att höra den, ja vafan. Det är bara slumpen.


Here we go:


the Eels - I'm going to stop pretending (that I didn't break your heart)
Det vita fåret

Jag hör väldigt bra, eller, det är inget fel på mina öron. Men det verkar mina släktingar tro. Eller också pratar de jättehögt bara för att de själva hör dåligt.

I vilket fall hör jag mycket mer än de tror att jag gör.


EXEMPEL:
Förra helgen ner i Blekinge hos släkten.


Mormors syster till mormor:
Sover Linnea än?

(Nej. Jag gick upp klockan 8.)


Mormor: Vill Linnea ha med sig något mer hem? Bröd?

Mamma: Ja, inte den vinflaskan i alla fall.


(Okej...?)Mosters man: Linnea pratade i sömnen inatt, jag hörde henne.
Moster: Va, gjorde hon? Är du säker på att det var Linnea?
Mosters man: Ja, mitt i natten hörde jag att hon pratade för sig själv.

(Min mobil ringde. Nej, jag pratar INTE i sömnen)
Ett annat tillfälle, samma plats, samma... människor.


Mamma:
Linnea är inte alls lik mig. Hon är så känslig. Jag tror ALDRIG jag kännt så starka känslor i hela mitt liv!
Mamma & Mormor: HAHAHAHIHIHIHOHOHOHEHEHHAHAHHHÖHÖHÖÖ!

(Damn. Tro inte att jag glömmer sånt här. Förutom att "känna starka känslor" är jag också jävligt långsint. Så den som inte vill hamna på ett äckligt, läskigt ålderdomshem uppe i lapphelvetet, där personalen våldtar "internerna", bör passa sig. You're gonna wish you were dead.)


Socker

Egentligen är jag absolut ingen Kent-älskare. Men jag gillar Socker.
Den passar liksom ibland, då är den bra. Som nu.så sant som det är sagt
Yes. De är knäppa på Peset. Och jobbiga. Men framförallt för tröga för att kunna skilja sina föräldrar åt:

Mattelektion, Per Brahegymnasiet, Jönköping.
Lektionen har precis börjat och läraren börjar sin genomgång när en telefon ringer.

Tjej (~18): Det kanske är min mamma, jag måste svara.
Hon tar upp sin telefon.
Tjej: Jag måste svara, det ÄR min mamma!
Hon springer ut mot dörren och halvvägs fram svarar hon i telefonen.
Tjej: Hej pappa!


Läst på Tjuvlyssnat. Jomen, det finns från "staden vid vättern" också, trots pretto-varning.
 Till alla emokids på Peset (elr runt om vårt sköna sovjet-land):


i'm talking bout Chi-townJobbigt förvirrande med artister som inte kan hålla isär sina olika låtar ordentligt, utan låter dem ha samma namn!

Only to straight things out a bit....
Kanye West - Homecoming (original version), som är mycket bättre än den med Chris Martin alla spelar överallt:"I'm coming home again
Do you think about me now and then
Do you think about me now and then
Cause I'm coming home again
Coming home again"

världens jätteprojektDagens U-landsproblem:

Jag är för hungrig för att orka äta.
 

Kakka mej.
Eller egentligen är jag inte alls för hungrig för att äta. Jag är jättehungrig och skulle kunna äta en massa, helt utan problem. Det är bara det att det känns som VÄRLDENS PROJEKT att ta mig upp från datorn, in i köket, hitta nåt i frysen/kylen/skafferiet och tillaga det.
Nu är klockan 20 över 7.

Dra inte ut på det längre, Linnea!
Damn it girl! Pull yourself together bitch and drop those raggsockar to the floor!

RSS 2.0