vinterspyan ?

Har mått illa i flera timmar. Nu säger mamma att hon också gör det. Fan. Jag är livrädd.

fisken och skolan

Har inte varit i skolan på två veckor typ. Nej, jag saknar det inte.


Dagens Lindström får alltså bli...:


MISÄR

Nu har jag varit förkyld i två veckor i streck (normalt?). Tror att jag har feber IGEN också. Fan. Nästa lediga helg är om två veckor. Inser att det är ett hopplöst läge och tittar på TV-guiden. Man måste veta när man ska ge upp liksom. Och det är verkligen INGENTING på tv. WTF? Singalong, Stjärnor på is? Vad är det här?

Rätta mig om jag har fel, men förr, för nåt år sen, 2 kanske, visades det filmer på helgkvällarna. Kanalerna ville faktiskt dra lite tittare genom att visa nåt kul. Eller är det nåt jag bara drömt?

Orkar inte gå till VIP, eller, orkar inte ta på mig för att gå till VIP. That settles it. God Natt.Hur jag önskar att min kväll skulle vara i bilder:
...på ett ungefär. Ja, jag vet att jag är en man. Men hallå, har inte ätit jordnötsringar på typ 10 år och minns nostalgisk den dammiga, men ändå ack så kladdiga smaken. Av jordnötsmör. Mmmmm.

 
Kvällens outfit:
Militärgröna mysbyxor i trekvarts (av typ "aladdin"), en tischa med trycket "Youtube Myspace and I'll Google your Yahoo" och strumpor med jultomtar på.

Man måste ju ladda inför jul. Och man vet ju aldrig när Den Store tittar på.

Fisksmurf

Ja, jag har en blå jacka.
Ja, jag är kort.
Ja, jag går rak i ryggen och tittar lite uppåt (struttar).

Ja, jag är en smurf.

Humor spalten, nej det är inte kul

Den som följt min blogg ett tag vet att det finns många saker som jag verkligen hatar. Till exempel folk som inte tar bort skyddsplasten från nya datorskärmar, mobiler etc utan låter det sitta kvar i evigheter. Hatar. Och särskrivninger. Jag RYSER vid bara ordet. Särskrivningar. Sär skrivningar.

Så kom jag in på en blogg vid namn "Humor spalten". Over here. Usch tänkte jag. Och usch tänkte mina fingrar som snabbt och okontrollerbart knappade in en irriterad liten kommentar. Was I too harsch? :

-  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  - 

"Är det "humor, spalten!"(, som i "kolla Humor, kolla på spalten!"), "humor, spalten" (,som i "humor, minnsann, i den här spalten") eller menar du kanske möjligtvis HUMORSPALTEN?

dunno.

En litenliten hint: http://liaicentrum.blogg.se/2008/july/att-hearta-ar-bra-for-hjartat-sa-min-nalle.html

Punkt ett.

Annars: keep up the good work. Alla behöver vi lite humor i vardagen (inte i _s_s_ss_spalten)"


-  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  - 
Spännande att se om han accepterar kommentaren. Jag vet, jag är elak. Det finns helt enkelt tusen saker som jag hellre borde göra, men inte orkar.


Högstadieskola? Jo, musikmaskinen

Nähä! Nu vågar man inte längre säga att man gick på Junedal. Det var illa nog med Amy Diamond.

Om någon frågar gick jag på Prolympia.


LÄS HÄR.Ptrooooo


Tjenamors bruden! Arthur vare här serru, nej här, här nere. Va de din kontaktannons ja svarade på? Aah, jo, ja vet att ja sticker ut ur röven på en hästa dåra, men bruden jag lovar, det finns en naturlig förklaring fakteskt. Ja liksom... trillade, halkade lite på en isfläck dåra, och så stod hästan där osså liksom flög jag in i hästen dåra. Så fastnade jag där asså, men asså nejnej, de e ingen fara, ja klarar mej fejnfejnt! Havrekakor? Jomenvisstdu, de vill ja gärna ha. Havrekakor. De e gött de. Fejna grejjor.

"Hoppas ni får kuk ihop"Läser på Expressen om felskickade sms och skrattar lite för mig själv. Haha.

"Nu Bengt har min man åkt kan du komma nu.
De pirrar som sjutton ja du vet var. Jag väntar
och längtar.
Puss Ingrid"

"Du har nog skickat fel! Tack för inbjudan
men du bör hålla dig till din man."

...och det blir värre...En bloggare skriver dessutom ganska kul om samma sak här, som jag hittade av en slump precis nu när jag letade efter en bild. Aint it funny.

Utvärdering

Sedan mitt återtupptagande, riktigt fult ord, av bloggen har det nu gått över 20 dagar och en liten utvärdering är kanske på sin plats. Jag läste igenom min blogg (ja, jag VET att jag är en sån person som kommer att läsa mina egna memoarer men back to topic for heaven's sake) och upptäckte att jag var faktiskt mycket roligare förr. Sådär lite ...katshING! för att uttrycka det bäst.

Mer bilder och roligare ämnen.
Jag ska göra mitt bästa för att förbättra mig, jag lovar.

Så kom jag att tänka på att många andra bloggare har ju nån slags rolig slutkläm i varje inlägg. Eller, slutkläm var fel ord, hejdåfras kanske är bättre. Eller nä. Men ni förstår vad jag menar. Huvudsaken är att ni förstår. Som exempel har vi "over and out", "peace out" eller varför inte det jätteklassiska inom bloggvärlden: "XOXO". Jag försökte komma på något nytt. Något nyskapande. Något eget. Jag sög ganska länge på det underbart fantastiska "pilska pinjenötter." Men sedan kom jag på att det bara är töntbloggar som har sånt. Töntbloggar som skriver om töntiga saker, typ Dagens Outfit (utom StyleByMats-Mats, för han är kung).

I och för sig är jag en tönt.
Alltså: bara för idag, THIS TIME AND ONLY.


Pilska pinjenötter
//Dvärgfisken

hjälp, ordpolisen

Det snöar! Och jag ska jobba om 12 timmar. Weeei. I'm so happy.
Så måste jag skriva en satir till skolan. Det blir nog svårt, för jag vet inte vad ironi är.

tur i turen (tut)

Nu är jag frisk, och tur är väl det. Dels för att jag ska jobba hela helgen, men mest för att jag äntligen kan göra lite vettigare saker i mitt liv. När man är sjuk brukar man göra sjukt (borde inte skratta men måste, haha, vet att min humor är sämst) tråkiga saker. Exempel på vad jag sysselsatte mig med var att ringa telefonbanken och lyssna  igenom det senaste årets transaktioner till och från mina konton, vilket var ganska många.

Mycket spännande. Om ni bara VISSTE vad som hände 19 april, då jäävlar!


Eller också, klicka på min mailaddress i sidmenyn, så ska ni få se nåt mycket fantastiskt...

Jag vet. Tur att jag är frisk.

Hemlighet as if

Mitt självförtroende är ganska djupt naggat i kanterna.
Efter mitt förra inlägg förväntade jag mig åtminstone ett hundratal vänliga kommentarer av typen "självklart, linnea, jag kommer genast med film, godis och lite nudelsoppa", "stackare, vad ska jag göra för att du ska bli gladare? Du är allt för mig" och "jag gör vad du vill, slickar dina ludna tånaglar..."

Eller nej, förresten. Mina tånaglar är inte alls ludna.
Det är febern som pratar.

Hua. Jag är tydligen inte alls lika populär som jag låtsas. (Sch!)

sicko

Någon slår omkring sig med en slägga, inuti mitt huvud. Mina ben är dallrande Jell-O -stumpar. Framförallt har jag dödligt tråkigt.

Ingen som vill komma förbi med en bra film och lite godis?

Telia horar sig

Rubrik på Aftonbladets hemsida: "Ska Telia tvingas sälja sex?"
HÄR

Nej men usch. Stackars stackars Telia. Ska hon nu behöva gå runt och hora på stan? Iklädd en röd liten spetsbh med matchande trosor, strumpeband, trasiiga nätstrumpbyxor och höga, höga svarta stövlar. Med sorgsna svartmålade ögon och en munn, röd som falu rödfärg, som hänger ack så mycket ner i kanterna. Stackars Telia, behöva hänga bakom Sesamhuset.

 

Sverige! Ska vi tillåta det här!?
För Telia, hon verkar ta det mycket PERSONLIGT.

i stan för att "dricka öl och ragga brudar"

Igår på Juneporten mötte vi en kille som var rolig hela tiden. Varje andetag medförde kaskader utav roligheter. Roliga kommentarer, roliga skämt, roliga små berättelser. Det gick inte en sekund utan att han var rolig. Han var roligroligrolig. Ofta skrattade vi, jag och mina kompisar. Och när det inte var kul, när ingen skrattade, då var han tvungen att vara ÄNNU roligare. Och roligare och roligare och ROLIGARE. Han slutade inte att vara rolig, han bara fortsatte. Han var verkligen rolig hela tiden. Det vill säga, han försökte stenhårt. Varje andetag.

Ja, vad ska man säga. Det var en stockholmare.

Vill du bli min idool

Jag och ellen tittar på Idol. Ellen tycker att Robin Bengtsson is the shit. Tyvärr sjunger han jättejättetråkigt. Ellen gillar också Kevin. Kevin sjunger som en tjej! Ellen säger att jag är döv.

Might be.

ATTENZIONEATTENZIONEATTENZIONE

 (KLICKA)

Nu blir jag minsann lite förvirrad.
Såg att någon (anonym) hade kommenterat ett gammalt inlägg från i juni med rubriken "attenzione".  Jag citerar:

"Har du kollat med 'Världens första blogg' (attenzione.se) att du kan använde deras namn som rubrik på dina inlägg?"


Ehm... Va? Vi tar det från början.

Nummer ett: Vad betyder "attenzione"?
- Det är ett italienskt ord, med samma betydelse som det engelska "attention", ungefär "uppmärksamhet".

Nummer två: Varför skulle jag använda ett bloggnamn som rubrik?
- Finner inget svar. Finns inget.

Nummer tre: Är ordet "attenzione" synonymt med bloggen med samma namn?
- Nej.

Nummer fyra: Är det italienska ordet "attenzione" patenterat?
- Nej.
Sådärja, "Anonym", fått svar på din fråga?

 

Barda-Karl

Mina småsyskon älskar Barda som visas på svt. Det är ett barnprogram där barn inträder i en fantasyvärld och lajvar. De ska rädda ljusets drottning Belawin från den onda häxan Yki. Varje vecka kommer två nya barn och får sina "uppdrag" av spelledaren Karl Ytterberg."Jag heter Karl. Jag är spelledare. Jag har lajvat i över 10 år."

Karl är 26 år. Han har skicklighet 10 av 10, men magi bara 5 av 10. Han är mycket skicklig med sitt svärd och sin dolk. Karl kan se i sin magiska kula vad som händer i Barda. Han jagas dag och natt av Yki.

Karl: dags skaffa vänner i din egen ålder!?OBS! Barda måste upplevas. Se det senaste avsnittet HÄR.

Grattis far!Godmorgon pappa.
Tänkte överraska dig idag, inte med blommor, inte med choklad, inte med en slips och inte ens med ett presentkit från Axe. Nej. Överraskningen är Jag själv. Jag har gjort en liten förändring och tar tillfället i akt att "komma ut". Ovan ser du en nytagen bild på mig, tog den imorse faktiskt. Visst är jag snygg nu? Snälla älska mig ändå.

Förstår om det kom som en chock, och att mitt utseende kan verka frånstötande.
Men oroa dig inte, det är bara färglinser.

Ben&Jerry's är delicious

I wanna live the american dream. Och vara en del av det
fantastiska konsumtionssamhället. Och främja the Big Guy's ekonomi.
Och indirekt stödja Irakkriget.

Det är helt enkelt för gott för att motstå. Mmm.

Maxat

Min mamma gick precis för att gå på torget. Hon tyckte att hon var jättecool när hon sa "Solong suckers" till mig och min bror. Vad min kära mor missuppfattat är följande:

Man måste läspa när man säger det.

VA? skriker det till i din hjärna när du läser det här. Ska man LÄSCHPA? Ja. Säg det, smaka på det.
Scholong Schuckers. Scholong Schuckers.
Så ljuvligt och följsamt det lämnar mina läppar. Förföriskt. Melodiskt till tusen. Jag fick jobbet på MAX förresten.
Maxat.

Mitt jobbliv kanske vänder!

Igår delade jag ut metro. Idag var jag på anställningsintervju på Max.
Schtekarjobb, I know, I know.

Jag är inte rolig

Jag har kommit på, att jag är inte rolig.
Jag kanske var lite rolig förr, men det verkar ha försvunnit nu.

Innan åkte jag och Malin buss från skolan. Jag hoppade av, gick längs med bussen och liksom bara för att vara rolig bankade jag på rutan där hon satt. Varpå hon spärrade upp ögonen, jag flög bakåt, krockade med en man som gav ifrån sig ett mycket irriterat "oj"... Och jag insåg just då hur INTE ROLIG jag var. Bara jättejättejättetråkig, fånig, töntig och bläig.

Nähä.
Jag är töntig och emo och borde gå på pesethelvetet.
Nu ska jag gräva ner mig i svart kajal, lyssna på Kent och skära mig lite.

Lite lagom rövig sådär

Leker med min bror Ivar, 3. Han är riddare och jag är någon slags ond typ. I lekens hetta väser jag fram med min skrovligaste, ondaste röst:

"Jag ska röva dig in i min hemliga håla!"

Wait... Nu blev det visst lite fel.
Vad hände här? Vad sa jag?

Nu gömmer vi oss under täcket. Utanför står en barnätande häxa med vassa klor och tänder.

Dyrare åka buss i JKPG

Det kommer att bli ÄNNU dyrare att åka buss i Jönköping.

Och det är ju bra, i dessa hälsosamma tider då vi ska värna om vår Moder Jord och uppmanas, näst intill TVINGAS, att åka kommunalt. Politikerna har satt upp oss på grillspett, håller oss strax över de otäcka flammorna för att hindra oss köra bil på bensin. Och bättre är ju, att nu i lågkonjunkturen ska vi fattiga satar inte ha råd att göra det som vi är tvugna att göra, dvs åka kommunalt.

Ser Du en lämplig lösning på problemet, vänligen maila mig på linnea.morth@gmail.com.

Nu är jag trött på detta.
Lika trött som på det onödiga "havsmonstret" i Huskvarna, gräsmattan som lades helt i onödan, bron, järnvägen och framförallt SMOTHELVETET. Räcker inte Kulturhuset och Folkparken åt Peset?

TRÖTTTRÖTTTRÖTT.


(Klicka på bilden för att följa länken)

alla Helgons Heliga Helg i Helvetet (det är Hett)Och deprimerade Pelle återfann genast sin livslust.

digga måns möller(Klicka)

Stötte på Alex Schulman i dörren till 7 eleven häromkvällen. Det är klart det blir lite tryckt spänning. Jag menar, han driver ju 1000apor, och jag driver ju... ja, den här vackra bloggen. Vem ska hälsa på vem liksom?

Det är svårt att få till en winwin-situation.

RSS 2.0