viva la sthlm

2008-05-08 @ 14:18:27


Aah, Hufvudstaden...
image34


Sightseeing av min faster och hennes sambo, shoppa, göra ansiktsbehandling, bo på stureplan, göra stureplan haha, take away-latte men


ACK SÅ KÄNDISLÖST!

Trots alla våra kändisspaningar, trots att vi bodde på scandic anglais. DAMN. Hallå? Mikael Persbrandt, familjen Schulman, Björn Gustafsson, Kenza.... Wheere aare youu?









var bara tvungen ...ellens farliga urigning ges inte riktigt rättvisa här... och försök att blunda åt min fjortispose. Det föll sig naturligt, får man väl säga, pinsamtpinsamt.

image35



Väldigt kul var ju förstås när jag skulle till min ansiktsbehandling på Centralbadet. Skitstressad, hittade inte och kom dit 10 minuter försent. Liksom, lämna mig ensam på Stockholms gator? Badbad. Efteråt var jag tvungen att ta mig helt osminkad (!) via kungsgatan till stureplan och in på hotellet, där folk redan hade placerat sig skitsnygga i baren. Sen fick jag stå och vänta utanför hissen aslänge eftersom ellen tydligen stod i duschen. Jag hade inget rumskort och utan det åker inte hissen, dessutom hade mina pengar på mobilen tydligen precis tagit slut, så då fick jag dessutom springa in på pressbyrån för att ladda på det. Jippie... Så märkte jag att min kjol hade åkt upp och undrade lite lätt hur länge jag showat up mitt ass.
Till slut fick jag åka upp med en skitsnygg och skitsnäll kille till 7:e våningen och ta trapporna ner till vår våning, 4:e. Då var jag verkligen hur sur som helst och askonstig, typ snäste åt honom när han försökte hjälpa mig. "Man måste ha ett kort..." "NE, DE HAR JAG INTE ME MEJ!" "Här är trapporna", "JAHA!?!"  Haha.

Stackars kille.
Stackars mig!

Kommentera här!
Postat av: carro

Åh neeej, helt osminkad liksom..jobbigt!

2008-05-11 @ 10:32:53
Postat av: chea

haha aa , de va tungt :P

2008-05-11 @ 13:29:51
URL: http://liaicentrum.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0